Een winterverrassing van de OVP

12 december

Vrijdagavond 11 december 2020, een gure avond met veel warmte 

Koud, kil, corona, thuis blijven leek meer dan ooit het devies. Maar daar dacht Ondernemersvereniging Papendrecht anders over. 

Winter Dinner Box
Die avond had de OVP namelijk de ondernemers van Papendrecht uitgenodigd om een Winter Dinner Box op te halen. En dat bleek een echte verrassingsbox te zijn. Een rijk gevulde doos met onder andere ingrediënten om een heerlijk diner voor twee te maken, een zalig grand dessert, twee flessen wijn, eigenlijk te veel om op te noemen. Een echt verwenpakket dus waarmee je de kerstsfeer in huis brengt. 

Drive Through
Maar de winterverrassing begon al eerder! In de Opel Centrale, waar de ondernemers – helemaal coronaproof –  in hun auto de box in ontvangst mochten nemen. Of eigenlijk nóg eerder: daarbuiten. Waar de ontvangst, te midden van vuurkorven, in feite begon. En die warmte bleef je voelen. In de Opel Centrale, waar je links op de foto werd gezet, waar je rechts warme chocolademelk met slagroom en een hete bitterbal kreeg, terwijl achter je de doos in je auto werd gezet. 

Zo bleek de drive through in de praktijk eerder een stand-alone. Meer stilstaan dan doorrijden en alle aandacht voor één Papendrechtse ondernemer tegelijk. Wat een ontvangst en wat een box. Chapeau!