Netwerken in Papendrecht

29 maart

Papendrecht kent veel netwerken die bijeenkomsten organiseren; voor ondernemers en soms voor niet-ondernemers. 

Om elkaar te ontmoeten, te inspireren, om met elkaar te sparren, verbinding aan te gaan, en natuurlijk om je eigen netwerk te vergroten.

Hieronder vind je de netwerken op een rij, zodat je in één oogopslag kunt zien welk netwerk voor jou interessant is.

Open Coffee Drechtsteden
Open Coffee Drechtsteden is een laagdrempelige, informele en ‘open’ netwerkbijeenkomst. Een platform waar je welkom bent zonder lidmaatschap of entreegeld. Kennis delen is belangrijk. Aansluitend aan iedere netwerkbijeenkomst kun je deelnemen aan een workshop of seminar van maximaal een uur. Voor meer informatie kijk je op: www.opencoffeedrechtsteden.nl.  

Ondernemersvereniging Papendrecht (OVP)
Als jouw bedrijf gevestigd is in Papendrecht, kun je lid worden van de OVP en veel andere Papendrechtse bedrijven ontmoeten. Zes keer per jaar komen de leden samen, om elkaar te inspireren, te ontmoeten en mét en ván elkaar te leren. Denk hierbij aan bijeenkomsten met gastsprekers, bij elkaar in de keuken kijken, een hapje eten, een iets actievere activiteit en de algemene ledenvergadering. Voor meer informatie kijk je op: www.ovp-papendrecht.nl.

Rotary Club Papendrecht
Rotary Club Papendrecht en omstreken bestaat sinds 1992 en schommelt al jaren rond de vijfentwintig leden. Deze leden wonen of werken in de Papendrechtse regio of hebben hier een speciale binding mee. Iedereen heeft een verschillende beroepsgroep. Ondernemende mensen uit de Papendrechtse regio dus. Bij het Rotary lidmaatschap hoort ook iets terug doen voor de maatschappij. Voor meer informatie kijk je op: www.rotary.nl/papendrecht.

Business Club VV Papendrecht
Als lid van Business Club VV Papendrecht ben je welkom op de informele netwerkbijeenkomsten in de bestuurskamer van VV Papendrecht. Tijdens deze bijeenkomsten ontmoet je de interessante leden van de Business Club die allemaal het doel hebben om samen te werken en elkaar zakelijk naar een hoger level te tillen. Voor meer informatie kijk je op: www.bcvvpapendrecht.nl.

Businessclub Drechtstreek
Ondernemers met uiteenlopende zakelijke activiteiten ontmoeten en gezellig en succesvol netwerken, daar draait het om bij Businessclub Drechtstreek. Businessclub Drechtstreek is verbonden aan VV Drechtstreek. Voor meer informatie kijk je op: www.businessclubdrechtstreek.nl.

Ondernemersclub PKC/Vertom
In 1993 werd de Ondernemersclub van PKC/Vertom opgericht om de sportieve en maatschappelijke rol die PKC zichzelf had toebedeeld nog beter te kunnen spelen. De Ondernemersclub is snel gegroeid; tot ruim 70 leden uit diverse sectoren van het bedrijfsleven. Voor meer informatie kijk je op: www.pkc-korfbal.nl/sponsoring/sponsoring.

Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard
Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service zetten zij zich in voor goede doelen. In Nederland zijn er ruim zeventig Circles. Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard bestaat uit een groep vrouwen uit Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. Eén keer per maand komen ze bij elkaar om te brainstormen. Om na afloop gezellig te borrelen. Voor meer informatie kijk je op: www.lc35.ladiescircle.nl.

Business Connected Drechtsteden
Elke laatste woensdagochtend van de maand is er een ontbijt voor de ondernemers van BCD. Het ontbijt vindt plaats bij Apollo in Papendrecht. Je betaalt alleen je ontbijt. Sluit een keer aan om te ontdekken of dit jouw netwerk is: Business Connected Drechtsteden | Groepen | LinkedIn.

Ondernemersvereniging Winkelpark De Meent
Onderneem je op De Meent dan sluit je je natuurlijk aan bij de ondernemersvereniging. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar het bestuur (kees@kooyman.nl) en kijk je op: www.winkelparkdemeent.nl.

Winkeliersvereniging Wilgendonk
Iedereen die onderneemt in Wilgendonk is lid van deze winkeliersvereniging. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar de voorzitter (l.nederlof@planet.nl) en kijk je op:   www.facebook.com/Winkelcentrumwilgendonk.

Winkeliersvereniging Westpolder
Heb je een eettentje of winkel op Westpolder, dan ben je lid van Winkeliersvereniging Westpolder. De voorzitter (kraaijevelds@kaashuijs.nl) informeert je graag verder en kijk ook op: www.winkelcentrum-westpolder.nl.

Brainstormen en borrelen als vrije vertaling van utile dulci. Het kenmerkt de Papendrechtse netwerken, waar je mensen kunt ontmoeten die om verschillende redenen hiervan deel uitmaken. Zo kun je met je business lekker ondernemen in Papendrecht en gebruikmaken van elkaars netwerken.

Wist je trouwens dat de gemeente Papendrecht ook veel doet voor ondernemers? Ze organiseert het Business & Bites Event en heet ook ondernemers welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst. Klik hier als je wilt weten wat de gemeente doet voor ondernemers. En kijk naar het Speciale Business Bakkie met Wethouder Pieter Paans, dat binnenkort hier staat.