Winkel dicht? Koop toch in Papendrecht!

11 maart

Veel ondernemers zijn beschikbaar om je te helpen aan een nette broek, de reparatie van de zool of iets lekkers.

Ontdek ‘shoppen’ in Papendrecht als het niet kan.

Ben jij op zoek naar de ondernemers die producten en diensten hebben waar je nu minder makkelijk aan kunt komen? Sommige ondernemers verkopen geen eerste levensbehoeften en zijn daarom niet open. Toch staan velen voor je klaar om te zorgen dat je door kunt met je project en je weer piekfijn gekleed bent. In dit overzicht vind je de ondernemers die open zijn en die bereikbaar zijn om je van dienst te zijn.

1. Winkelpark De Meent  
Het grootste winkelgebied in Papendrecht, dat doet denken aan een park. Je kunt hier een breed assortiment aan winkels vinden. Klik HIER voor meer informatie over hoe de ondernemers bereikbaar en beschikbaar zijn.

2. Winkelcentrum Westpolder 
Een overdekt plein met veel ondernemers die beschikbaar zijn. Klik HIER om te weten waar en hoe je terecht kunt.

3. Winkelcentrum Wilgendonk  
Een rondje door het overdekte winkelcentrum. Ook hier staan ondernemers klaar om je van dienst te zijn. Ontdek HIER wie open is en bereikbaar.

4. Overige ondernemers in Papendrecht 
Naast de drie winkelgebieden zijn er verspreid in Papendrecht vele ondernemers die klaarstaan met hun producten en diensten. Klik HIER om dat te ontdekken.

Mis je in bovenstaand overzicht informatie? Mail je aanvulling naar info@papendrechtverrast.nl en we zorgen voor een update. Zo helpen we elkaar zo goed mogelijk door deze periode heen. 

Thuis uit eten? Ontdek het horeca afhaal/bezorgaanbod
Wat dat laatste betreft snijdt het mes ook aan twee kanten wanneer je tijdens het winkelen bij een van onze eetgelegenheden een lekkere lunch ophaalt: fijn voor jezelf en fijn voor het desbetreffende restaurant! Klik HIER om te zien waar je hiervoor terechtkunt in Papendrecht.

Hoe varen de auto’s in Papendrecht?
Door de corona maatregelen ligt de verkoop ervan aan banden. Maar wat is er nog wél mogelijk? HIER kun je dat lezen.