Burgemeester Papendrecht zoekt kinder burgemeester

Margreet van Driel van de gemeente Papendrecht is op zoek naar een kinderburgemeester.

Margreet van Driel van de gemeente Papendrecht is op zoek naar een kinderburgemeester.

'Ik wil graag uit eerste hand horen wat de kinderen hier in Papendrecht vinden van hun woonplaats. Daarom ben ik op zoek naar een kinderburgemeester die mij helpt om die geluiden van kinderen op te halen. Wil jij een jaar met mij samenwerken?'

Word jij de allereerste kinderburgemeester van Papendrecht?
Burgemeester Van Driel zoekt iemand die nu op de basisschool in groep 6 zit en volgend schooljaar in groep 7 en in Papendrecht woont.

Heb jij een eigen mening? En durf je die mening ook aan anderen te vertellen? Zie je jezelf samen met de burgemeester op een podium staan en met een microfoon mensen toespreken? Bijvoorbeeld bij de aankomst van Sinterklaas, het uitreiken van het jeugdlintje of op Koningsdag.
 
Solliciteer dan en misschien word jij wel de eerste kinderburgemeester van Papendrecht!

Wees creatief en origineel 
Hoe je solliciteert mag je zelf weten, maar maak je sollicitatie zo origineel en creatief mogelijk. Bijvoorbeeld een brief, een gedicht, een filmpje, een tekening, een kunstwerk of bedenk zelf iets nog veel leukers.

- vertel in je sollicitatie wat je belangrijk vindt voor Papendrecht.
- stuur je sollicitatie vóór 15 juli naar kinderburgemeester@papendrecht.nl of lever hem vóór 15 juli in bij de receptie van het gemeentehuis.
 
Lees hier eerst de spelregels om te solliciteren.  
 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal