Culturele Week en Nationale Sportweek

Als de zomer ten einde loopt, beginnen cultuur en sport zich te roeren.

In Papendrecht, in ieder geval. Want de week van 10 t/m 17 september staat er in het teken van cultuur, en in de week van 17 t/m 25 september staat sport centraal.  

Cultuur- en sportclubs
Gemeente Papendrecht biedt alle plaatselijke cultuur- en sportclubs de mogelijkheid om mee te doen aan een cultuur- en/of sportroute en op die manier nieuwe leden te werven. Het maakt daarbij niet uit wát je wilt doen en wannéér dit plaatsvindt. Dat mag je zelf aangeven en kan heel laagdrempelig zijn. 

Open huis
Nodig bijvoorbeeld bezoekers uit om langs te komen tijdens de reguliere bijeenkomsten. Of organiseer een workshop of een rondleiding. Een open huis mag natuurlijk ook. Kortom, verzin iets wat bij je vereniging, club of stichting past en doe mee. Laat je zien aan je mogelijk nieuwe leden, inspireer, enthousiasmeer en meld je aan.

100 euro
Extra leuk: de gemeente Papendrecht schenkt 100 euro aan iedere cultuurvereniging, sportclub of stichting die zich aanmeldt. Dit bedrag kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de extra kosten die je eventueel maakt op de dag die je organiseert. Zoals een drankje, iets lekkers of een aanvullend programma. 

Openluchtbioscoop
De aftrap van de Culturele Week en de Nationale Sportweek vindt plaats op 10 september, wanneer het marktplein van Papendrecht verandert in een heuse openluchtbioscoop!  

Aanmelden
Doe mee, laat je zien en werf nieuwe leden! Om je aan te melden of voor meer informatie, kijk je HIER.

Cultuur en sport liggen in elkaars verlengde. Ze horen bij elkaar als Jip bij Janneke. En ze krijgen in september beide een eigen week. Een week waarin cultuur- en sportaanbieders kunnen laten zien dat er zonder hen maar weinig aan is.
 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal