Cultuurprijs Papendrecht 2019

De Culturele Raad Papendrecht wil in 2019 voor de eerste keer de Cultuurprijs Papendrecht uitreiken. 

De Cultuurprijs Papendrecht is bedoeld om ideeën en initiatieven op cultureel gebied in Papendrecht te stimuleren en die ook uit te voeren. Bijvoorbeeld een kunstobject van kosteloos materiaal, een filmverhaal of het organiseren van een kunstmanifestatie.  

Bewoners, groepen, organisaties en verenigingen
Bewoners, groepen, organisaties en verenigingen kunnen hiervoor hun plannen indienen; zowel amateurs als degenen die beroepsmatig werkzaam zijn op cultureel gebied. Met ondersteuning van de CRP wordt het winnende idee in 2019 uitgevoerd.

In Papendrecht wonen of werken
Om mee te kunnen doen, moet je in Papendrecht wonen of werken. Je plan is gericht op inwoners van Papendrecht en minimaal 30 mensen moeten er deel aan kunnen nemen. Je plan is uiteraard op cultuur gericht.

Oorkonde en geldbedrag
De Cultuurprijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag van € 750,00, dat ter beschikking gesteld wordt voor de uitvoering van je idee.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd? Dien dan je plan vóór 28 februari aanstaande in bij de secretaris van de Culturele Raad Papendrecht, Wendy van der Hoeven, te bereiken op w.vdhoeven@papendrecht.nl. 

Nadere informatie over de Cultuurprijs Papendrecht 2019 vind je op www.cultureleraadpapendrecht.nl.

Alle tips UITagenda Meld je verhaal