Er zijn vele wegen die naar Rome leiden

Maar van veel Papendrechtse eetgelegenheden hoef je zóver niet te gaan.

In tijden van Corona, waarin het niet mogelijk is om bij hen uit eten te gaan, komen zij met andere uitwegen.

Pannenkoekenhuis Fritella
Pannenkoekenhuis Fritella bezorgt tussen 16.00 en 20.00 uur hun pannenkoeken in Papendrecht aan huis, wanneer je voor 10 euro of meer  bestelt. En daar zit je als liefhebber natuurlijk zo aan! Ook is het mogelijk om alle gerechten tijdens hun normale openingstijd af te halen. Fritella heeft hiervoor zelfs een speciale ruimte gecreëerd. 

Jut en Jul
Ook bij het eind 2019 geopende restaurant Jut & Jul kun je zowel een lunch als een diner bestellen en deze of afhalen of laten bezorgen. Maar er is méér. Want je kunt vanaf vier personen ook voor het speciale arrangement kiezen, waarbij hun kok bij je thuis komt om het diner te verzorgen. En hiermee laat je je natuurlijk helemaal ontzorgen. 

Willaerts
Willaerts wil graag voor je koken, zoals ze zelf zeggen. En omdat het voorlopig niet mogelijk is om hiervan in hun restaurant te proeven, hebben ook zij hun service aangepast. En is het mogelijk om bij Willaerts te bestellen en dit donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16.00 en 22.00 uur bij Il Mercato af te halen.

Loes
Loes komt met allerlei initiatieven om, zolang het niet mogelijk is om bij hen te eten, hun klanten op andere manieren tegemoet te komen. Zo bezorgen ze in Papendrecht gratis de lunch en ook de high tea. Waardoor je de mogelijkheid krijgt om gezellig thuis te highteaën. En daarnaast bedenken h acties zoals het rondbrengen van lekkere ontbijtjes. Loes’ bakkerij is, in tegenstelling tot hun bakery café, wél open; van 9.30 tot 16.00 uur.

Bistro Basic
Bistro Basic is tijdelijk gesloten, maar hun snackbar is open! Hiermee komen ze, wanneer je voor 10 euro of meer bestelt, in Papendrecht naar je toe. Naast hun normale snackbarassortiment, bezorgen ze ook heerlijke, verse gerechten vanuit de bistro. Je hoeft dus helemaal je huis niet uit. Maar je kunt je bestelling ook gewoon bij hen afhalen.

Olympia
Ook kun je natuurlijk vanwege de Corona-crisis niet meer bij Grieks restaurant Olympia van hun lekkere Griekse gerechten genieten. Zij hebben immers eveneens hun deuren moeten sluiten. Maar ook Olympia bezorgt hun maaltijden. Waarmee ze min of meer toch de Griekse zon bij je thuis brengen.

De Ertepeller
Restaurant De Ertepeller bezorgt geen diner aan huis. Wél kun je nu bij hen met korting Ertepeller Support Pakketten kopen; voor zowel hun restaurant als hun bistro. Met deze twee jaar geldige pakketten verzeker je je alvast van een heerlijk diner voor twee. Daarnaast verkoopt De Ertepeller met food- en wijnpakketten een deel van hun voorraad. Bovendien onderzoekt het restaurant mogelijkheden om hun maatschappelijke solidariteit te tonen, door de zorg en de lokale risicogroepen te ondersteunen. 

En zo probeert iedereen het beste te maken van deze moeilijke tijden. Wordt er bij velen een beroep gedaan op hun inventiviteit. Wat vaak weer tot mooie dingen kan leiden. We kunnen dit samen!

Alle tips UITagenda Meld je verhaal