Loop eens gek in Papendrecht…

Doe mee en win!

Veel mensen kennen de hilarische sketch van Monty Python. Over het Ministerie van Gekke Loopjes (Ministery of Silly Walks).

Hoe leuk is het om die gekke loopjes zélf te doen. 

Thuis
Je kunt dit thuis doen, binnen, buiten in je tuin of voor de deur. Je kunt dit natuurlijk in je eentje doen, maar nog leuker is het om de gekke loopjes met anderen te doen zoals je gezinsleden of je vriend(inn)en. In je mooiste pak of jurk, prachtig uitgedost of in je gewone kloffie.

Filmpje
Maak daar een kort filmpje van (maximaal 30 seconden) en stuur dit via Whatsapp naar Culturele Raad Papendrecht onder telefoonnummer 0682120213 en met vermelding van je naam.

Prijzen
Leuke prijzen zijn er te winnen voor degenen met de grappigste loopjes en voor hen met de mooiste en meest bijzondere kledij. De wethouder van Gekke Loopjes van de gemeente Papendrecht zal de prijzen uitreiken. Natuurlijk op gepaste afstand. 

Culturele Raad Papendrecht 
De leukste filmpjes vertoont Culturele Raad Papendrecht op RTV Papendrecht, het Youtubekanaal van RTV Papendrecht, Papendrecht Verrast en mogelijk zelfs op TikTok. Uiteraard nadat de deelnemers hiervoor toestemming hebben gegeven.

De filmpjes kunnen tot uiterlijk 1 maart 2021 worden ingestuurd. Meer informatie is te vinden op www.cultureleraadpapendrecht.nl. 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal