Mensen houden van bloemen

Hoewel ons jarenlang het tegengestelde is voorgehouden. Maar daar is geen bewijs voor, zegt Flowers and More.

En zo zie je maar wat reclame met je kan doen. Bij Flowers and More, de bloemenwinkel aan de Oude Veer die in april 2018 zijn feestelijke opening meemaakte is, zien ze dagelijks wat bloemen met mensen kunnen doen. Dat bloemen vaak blij maken en, in sommige gevallen, ook troost kunnen bieden. Flowers and More zorgt op verschillende momenten voor de bloemrijke aankleding.  

Bruiloft
Voor de verzorging van een bruiloft kan Flowers and More op veel punten iets extra’s betekenen. Denk hierbij aan het samenstellen van het bruidsboeket, een corsage voor de bruidegom en getuigen, maar ook aan mini-bruidsboeketten voor de bruidsmeisjes, de versiering van de trouwauto en de decoratie van de trouwlocatie. 

Bedrijven
Flowers and More geeft aan veel zakelijke gelegenheden een vrolijk tintje. Zo maakt de bloemenwinkel mooie boeketten voor zakenrelaties, of een feestelijke bos bloemen voor medewerkers die jarig zijn of hun jubileum vieren. Daarnaast zorgen ze voor een passende uitstraling van een bedrijf dat zich op een beurs presenteert. En ten slotte onderhoudt Flowers and More maandelijks bij veel bedrijven de planten. 

Afscheid
Flowers and More heeft veel ervaring met speciale situaties zoals een afscheid, waardoor je bij hen ook terechtkunt voor een rouwstuk als kistbedekking, een rouwboeket en strooi- en sympathiebloemen. 

Bloemen en meer    
Natuurlijk ben je bij Flowers and More ook voor ‘gewoon’ een bos bloemen aan het juiste adres; wanneer je je vriend, vriendin of jezelf wilt verrassen. Bovendien is het verrassend om te zien wat er, afgezien van bloemen, in de winkel nog meer aangeboden wordt.

Kom eens kijken. De winkel op zich is al de moeite van een bezoekje waard.

Alle tips UITagenda Meld je verhaal