Nieuwe eettrend bij Restaurant Promenade

Bij vooruitstrevende etablissementen in New York, Londen, Paris en Papendrecht kun je kiezen voor 'sharing'.

Deze nieuwe manier van eten, waarbij allerlei gerechtjes samen een maaltijd vormen, kun je ook bij Restaurant Promenade beleven. 

Sharing lunch én sharing dinner
Zowel ’s middags als ’s avonds kun je samen met je tafelgenoten kiezen voor een sharing-menu. De kleine hapjes, die op een grote houten plank worden geserveerd, pak je er zelf van af, waardoor eten eerder een sociale happening wordt, dan wanneer je meer gefixeerd bent op je eigen bord. 

Seizoengroenten
Voor de gerechten wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van seizoengroenten. Dus geen witlof maar spinazie in juni, en geen andijvie maar boerenkool in december. De gangen wisselen hierdoor per seizoen.

Vegetarisch eten
Wanneer klanten van tevoren aangeven dat ze vegetariër zijn, houdt Restaurant Promenade hier rekening mee en wordt het menu aangepast.  

High beer 
Naast de inmiddels aardig ingeburgerde high wine, als variant op high tea, verrast Restaurant Promenade je ook met het veel minder bekende high beer. Dit bestaat uit drie biersoorten met bijpassende hapjes. 

Bier, wijn, eten, het zijn allemaal dingen die je graag met anderen deelt. Restaurant Promenade heeft deze wetenschap in zijn menu verwerkt, waar ‘sharing’ een prominente plaats inneemt.

Alle tips UITagenda Meld je verhaal