Start spreading the news: Papecity is here

Papendrecht heeft er een nieuwe uitgaansgelegenheid bij met de allure van een Frank Sinatra-song!
 

Uiterlijk
En dat merk je al bij binnenkomst; aan de inrichting. Makkelijke barkrukken voor diegenen die even snel langskomen, een bank en comfortabele stoelen voor hen die van plan zijn langer te blijven. Muren bekleed met klassiek Engels behang en versierd met mooie lijsten die Papendrecht als thema hebben, qua kleur afzonderlijk instelbare plafondlampen. En dan hebben we het alleen nog maar over het uiterlijk.

Innerlijk
Terwijl je toch zeker ook voor het innerlijk bij Papecity Bar & Bites naar binnen stapt. Maar dat zit ook goed! Hoewel Papecity geen klassiek restaurant is – in de zin van voorafje, hoofdgerecht en dessert – worden er met grote regelmaat diverse lekkere hapjes en kleine smakelijke gerechten geserveerd. En kun je er ook genieten van onder meer een goede biefstuk, varkenshaas en schnitzel. En als je meer dorst hebt dan honger, dan kun je kiezen uit de vele met zorg geselecteerde dranken. 

30-plussers
Papecity richt zich op 30-plussers, die de hectiek zijn ontgroeid, en graag een gezellige tijd willen doorbrengen met vrienden; om eens bij te praten. Dus zonder dat de muziek zo hard klinkt dat een gesprek onmogelijk wordt. Maar 18-plussers die mee willen genieten van de gezelligheid, zijn óók van harte welkom.

Optredens
En gezellig is het. Met als bonus elke vrijdag- en zaterdagavond een optreden van een van hun huis-dj's - soms afgewisseld met een live artiest - en elke laatste zondag van de maand Salsa Party.  

Papecity, you want to be a part of it!

 


Alle tips UITagenda Meld je verhaal