De Week van de Liefde 2020

De krokussen, de narcissen, ze bloeien het eerst in Papendrecht.

En het mooie is, dat dat ook voor de liefde geldt. Die bloeit in Papendrecht eerder op dan ergens anders. 

Valentijnsdag
En vooral rond Valentijnsdag is er geen houden aan. Dat is immers dé dag om je liefde te verklaren. Anoniem aan je stille liefde, open en bloot aan je vriendin of vriend. Of juist aan diegene met wie je al decennialang getrouwd bent. Het is altijd goed om te laten weten dat je van iemand houdt. En dat kan in Papendrecht op verschillende manieren en op meerdere plaatsen.

Drie winkelcentra
Om te beginnen beschikt Papendrecht over maar liefst drie winkelcentra, waar je naartoe kunt vluchten als de liefde je op je hielen zit: WinkelPark De Meent, Winkelcentrum Westpolder en Winkelcentrum Wilgendonk. Goede plekken met genoeg mogelijkheden voor Cupido om raak te schieten!

Club Cupido
En dat kan 14 februari ook zo maar in Grand Café Willaerts gebeuren, waar ‘s avonds een groot, gratis feest is met de veelzeggende naam ‘Club Cupido’. DJ Freek F draait er, zoals vanouds, de lekkerste muziek en hij wordt bijgestaan door de talentvolle violiste Eva Sofia. Club Cupido begint om 22.30 uur; na het diner.

Romantisch eten
Want daarvóór kun je bij Willaerts, net zoals bij Il Mercato, genieten van een speciaal samengesteld Valentijnsmenu. Terwijl bij Willaerts tijdens het diner Rosanne de With de mooiste liefdesliedjes zingt, en bij Il Mercato Johnny Corsie vanachter de piano voor een extra feestelijke sfeer zorgt op Valentijnsdag. Een dag waar Restaurant De Ertepeller ook niet zomaar aan voorbijgaat. Want ook daar kun je, afhankelijk van het tijdstip, in romantische Valentijnssferen heerlijk lunchen of dineren. Keuze te over dus voor hen wier liefde door de maag gaat!

Valentijnsontbijt
Ben je meer een ochtendmens maar houd je ook van eten, dan kun je zondag 16 februari vanaf 10.30 uur terecht bij Bakker Bart voor een heerlijk Valentijnsontbijt. Met daarbij een doosje bonbons om cadeau te geven en een vaasje met, door Flowers and More verzorgde, bloemen op tafel. Dat je na het ontbijt mee naar huis kunt nemen. 

Bloemen en heerlijke hapjes
Bloemen die je op Valentijnsdag ook krijgt van de winkeliers van Winkelcentrum Westpolder, wanneer je hen tussen 13 en 17 uur bezoekt. En omdat bloemen alléén niet helpt als je trek hebt, verwennen ze je ook met heerlijke hapjes.

Samen zwemmen
Aan degenen die zo vroeg mogelijk Valentijnsdag willen vieren, is ook gedacht. In het wedstrijdbad van Sportcentrum Papendrecht kun je al vanaf 7 uur een plons nemen. Samen met je lief, want het tweede kaartje is gratis. Dat geldt trouwens ook voor zwemgeliefden met een ochtendhumeur. Want je kunt er tot 15.30 uur terecht.

Zoals je in Papendrecht altijd en overal terechtkunt om te laten weten dat je van iemand houdt. Daar heb je natuurlijk geen Valentijnsdag of Week van de Liefde voor nodig. Maar het helpt wél!
 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal