Bourgondisch Wijnfestival

25 november

Vanaf 19:00 tot 23:00

Winkels

Locatie:
Papendrecht (TOP Tennis & Padel)
Parkweg 5


Prijs:
€ 15,00


Contact:
078-2211111
info@mitra-denieuwebourgondier.nl


Bezoek de website

Geniet van een avond vol wijn, gezelligheid en bourgondische levensstijl op het Bourgondisch Wijnfestival van Mitra De Nieuwe Bourgondiër.

'Dit jaar pakken we het anders aan en we kunnen niet wachten om jou en je vrienden, kennissen, familie en collega’s te verwelkomen.

Hier zijn een paar redenen waarom je dit evenement niet mag missen:

- Persoonlijk wijnproefglas
Bij aankomst ontvangt iedere bezoeker een exclusief persoonlijk wijnproefglas dat je na afloop mee naar huis mag nemen als aandenken aan deze geweldige avond.

- Tientallen wijnen om te proeven 
Duik in een zee van smaken terwijl je tientallen heerlijke wijnen kunt proeven. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe favoriet, er is voor elk wat wils.

- Wijnen om te delen 
Naast het proeven kun je ook flessen kopen om te delen met je gezelschap. Wat is er nu beter dan een avondje wijnen met je geliefden?

- Gezelligheid en laagdrempeligheid 
We willen dat je je helemaal thuis voelt. Kom voor de gezelligheid, deel verhalen en geniet van de bourgondische sfeer zonder enige drempel.

- Hapjes en borrelplanken 
Om je smaakpapillen nog meer te verwennen kun je ook borrel- en kaasplanken bestellen om je wijnervaring compleet te maken.