Diederik Jekel Orde In De Chaos

29 mei

Vanaf 20:15 tot 21:45

Locatie:
Papendrecht
Van der Palmstraat 4


Organisator:
Theater De Willem


Prijs:
€ 22,50


Contact:
078-6158226
reserveren@theaterdewillem.nl


Bezoek de website

Het eerste therapeutische theatercollege; meer rust in je hoofd en met een glimlach naar huis.

'Ik wil niet overdrijven, maar dit afgelopen jaar is voor veel mensen niet echt optimaal geweest. Je zou zelfs kunnen zeggen dat 2020 een beetje een rampenjaar is. Ons leven is in een half jaar totaal overhoopgehaald. Ons werk is anders, hoe we elkaar benaderen is anders, ons sociale leven, sport, spel en cultuur; alles is anders en niemand weet hoe het over nog een half jaar zal zijn. Het is chaos en dat geeft ongemakkelijke gevoelens en worden we sneller boos op elkaar. We willen duidelijkheid en hopen dat de wetenschap die dan kan bieden. Maar helaas komen daar ook niet alle antwoorden vandaan. Wat moeten we doen? Hoe komen we van het vervelende gevoel af en krijgen we grip op ons leven. Hoe scheppen we Orde in de Chaos?', aldus Diederik.

Drie ingrediënten staan aan de basis van dit bijzondere project. Je hebt theatervoorstellingen, je hebt colleges en steeds meer mensen in onze samenleving hebben behoefte aan therapie en rust in hun leven. Nu denk je vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze concepten niet samen kunnen. Niets is minder waar. 

Orde in de Chaos is het eerste therapeutische theatercollege. Gegarandeerd kom je uit het theater met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Van kattenfilmpjes tot het begin van de oerknal. Er is dans en er is confetti.

We kijken allemaal op dit moment naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet?

Het wordt een avond om nooit te vergeten.