Grote Papendrechtse PUP-quiz 2019

7 december

Vanaf 19:30 tot 22:00

Locatie:
Papendrecht
Marktplein PUP-tent


Organisator:
Culturele Raad Papendrecht


Contact:
w.vdhoeven@papendrecht.nl


Bezoek de website

Na het grote succes vorig jaar organiseert Culturele Raad Papendrecht opnieuw de Grote Papendrechtse PUP-quiz.

Teams van vier personen strijden in verschillende rondes met elkaar om hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan de kennis over Papendrecht (toen en nu), cultuur, actualiteit, sport, media en natuurlijk muziek.

Alle Papendrechtse bedrijven, verenigingen, organisaties en scholen worden van harte uitgenodigd om met een team deel te nemen. Voor het winnende team ligt een prijs klaar van € 250,00. 

De quiz staat open voor mensen van 18 jaar en ouder, voor jong en oud, woonachtig of werkzaam in Papendrecht....en is zeker niet alleen voor bollebozen bestemd.

Inschrijving kost dit jaar € 10,- per team, voor welk bedrag de deelnemers gedurende de avond van hapjes zullen worden voorzien.

Nieuwsgierig geworden of geïnteresseerd? Meld je aan met je team en teamnaam aan via w.vdhoeven@papendrecht.nl. Maar wees er snel bij, want er kunnen maximaal 30 teams deelnemen.

Nadere informatie over deze quiz is na 10 oktober 2019 te vinden op www.cultureleraadpapendrecht.nl en op Facebook (www.facebook.com/cultureleraadpapendrecht).