Keepersclinic jeugdkeeper.nl

22 oktober

Vanaf 10:00 tot 15:00

Locatie:
Papendrecht
Industrieweg 3


Organisator:
Jeugdkeeper.nl m.m.v. VV Papendrecht


Prijs:
€ 15,00


Contact:
078-6150106


Bezoek de website

Tijdens de herfstvakantie wordt op dinsdag 22 oktober door Jeugdkeeper.nl met medewerking van VV Papendrecht voor jong en oud een keepersclinic georganiseerd.

Deelnemers krijgen keeperstraining van diverse (jeugd)keepers van betaald voetbalorganisaties als FC Dordrecht en Feyenoord. Daarnaast zijn ook de voormalig keeperstrainer van de Feyenoord-meiden, de keepster van Sparta en anderen aanwezig om de trainingen te begeleiden.

Deelnemers dienen zelf te zorgen voor degelijke trainingskledij, keepershandschoenen en voetbalschoenen.

Zowel in de ochtend als in de middag wordt een clinic gehouden. De ochtendsessie is van 10 tot 12 uur, ’s middags is het van 13 tot 15 uur.

Op basis van de inschrijvingen en het niveau van de deelnemers worden groepjes geformeerd, die in een van de twee tijdvakken geplaatst worden. Per clinic wordt een loterij gehouden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De kantine is de gehele dag geopend.

Deelname kost 15 euro per persoon en is pas definitief na betaling van het deelnamebedrag. Door in te schrijven en te betalen gaat u akkoord met eventuele film en foto opnames.

Inschrijven kan op jeugdkeeper.nl.