UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

The Best Of Britain The Fifth (Uitverkocht)

25 april

Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers en Brenda Bee spelen de grootste Engelse hits. Van The Beatles tot Coldplay en van Elton John tot David Bowie en alles daar tussenin.

Meer info

The Best Of Britain The Fifth

28 april

Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Edward Reekers en Brenda Bee spelen de grootste Engelse hits. Van The Beatles tot Coldplay en van Elton John tot David Bowie en alles daar tussenin.

Meer info

ABBA Gold The Concert Show

29 april

Een spectaculaire show met onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn. Speciaal geselecteerde musici, in overleg met de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen.

Meer info

Patty Brard Uit de Oude Doos

2 mei

Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert samen met jou!

Meer info

Excelsior Bevrijdingsfeest 75 Jaar

5 mei

Op 5 mei vieren we dat we sinds al 75 jaar lang in vrijheid leven. Het orkest van Muziekvereniging Excelsior zal deze bijzondere dag spectaculair afsluiten met het bevrijdingsconcert. 

Meer info

Workshop Zomersalades

9 mei

Wat is het geheim van een lekkere salade? Hoe combineer je smaken zodat je echt iets spannends op tafel zet?

Meer info

Van Hoorne Brandweerman Sam 14.00 uur

9 mei

Brandweerman Sam is terug met Het Grote Kampeeravontuur samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit de Piekepolder. Vanaf 2 jaar. 60 minuten zonder pauze.

Meer info

Van Hoorne Brandweerman Sam 16.00 uur

9 mei

Brandweerman Sam is terug met Het Grote Kampeeravontuur samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit de Piekepolder. Vanaf 2 jaar. 60 minuten zonder pauze.

Meer info

De Thaise keuken

10 mei

De gevarieerde Thaise keuken bestaat uit een combinatie van pittig, zoet, zuur, zout en bitter.

Meer info

The Fortunate Sons (USA) A Tribute To Creedence Clearwater Revival

10 mei

Eind jaren 60 was Creedence Clearwater Revival een van de populairste bands ter wereld. 

Meer info

Omdenken Zoals Verwacht Loopt Alles Anders

13 mei

Zoals verwacht loopt altijd alles anders. Heb je net alles op de rails en de zon schijnt, wordt je fiets ineens gestolen. Een one-man-omdenkshow van Berthold Gunster. 

Meer info

Cameretten Finalistentournee

15 mei

Elk jaar vindt eind november het Cameretten festival plaats. De drie finalisten gaan meteen na de finale op tournee. Vandaar dat we nu nog niet weten wie er in Theater De Willem zullen optreden.

Meer info

Her Majesty Are You Ready For The Country?

16 mei

Na meer dan tweehonderd uitverkochte voorstellingen rond de muziek van C, S, N & Y duiken de topmuzikanten van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de countryrock.

Meer info

Victor Löw De Aanslag

21 mei

De veelgeprezen toneelbewerking van De Aanslag van Harry Mulisch is terug in de theaters. Met acteurs als Victor Löw, Peter Bolhuis, Henriëtte Tol e.a. belooft het een pareltje te worden.

Meer info

Diverse artiesten Cabarestafette

22 mei

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond bestormen drie nieuwe cabaretiers het podium, ieder met een geheel eigen stijl. 

Meer info