UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

Workshop: Ketting van Murano-kralen

7 november

Maak je eigen mooie ketting of armband van echte Murano-kralen. Tijdens de workshop kun je kiezen voor een korte, een lange of een meerrijenketting; eventueel in combinatie met een armband.

Meer info

Workshop: Menopauze/Overgang

9 november

In deze workshop legt Monique Koppelaar van Care for Women uit wat de overgang inhoudt, wat er fysiek en mentaal allemaal verandert en wat de gezondheidseffecten daarvan zijn.

Meer info

Crea Club (6-12 jaar)

11 november

Op 11 november organiseert Suppord een leuke Crea Middag voor kinderen van 6 tot met 12 jaar. Tijdens de crea-club kun je heerlijk knutselen onder deskundige begeleiding van het Familiehuis.

Meer info

John Constable en de Nederlandse schilderkunst

12 november

Hoo Man Chan houdt een lezing over de landschapsschilder Constable.

Meer info

Visagie: Dagmake-up voor de rijpere huid

17 november

Tijdens de workshop maak je gebruik van je eigen make-up en de aanwezige producten, zodat je later ook thuis met het geleerde aan de slag kunt en je kunt genieten van een stralende uitstraling.

Meer info

Workshop Handreflex

24 november

Je lichaam raakt regelmatig uit balans door invloeden van buitenaf, waardoor we blokkades ervaren. Met handreflexmassage behandel je de punten in je hand die hiermee rechtstreeks in verbinding staan.

Meer info

Workshop Boekbinden Coptic Stitch

28 november

De Coptic stitch of Koptische bindwijze biedt veel mogelijkheden voor de eigen creativiteit, en is zowel voor losse bladen als katernen geschikt.

Meer info

Workshop Sieraden maken

30 november

Tijdens deze workshop maak je een halssieraad van een oude spijkerbroek en knopen of met papiertouw en stukjes fietsband. Het zijn beide vrij eenvoudige technieken waar geen ervaring voor nodig is.

Meer info

Voeding en leefstijl in relatie tot hormonen

30 november

In deze lezing wordt uitgelegd hoe voeding en leefstijl van invloed zijn op onze hormoonhuishouding en wat je zélf kunt doen om klachten te voorkomen of te verhelpen.

Meer info

Gustav Klimt geïnspireerd

3 december

Hoo Man Chan houdt een lezing over de Gustav Klimt.

Meer info

Crea Club (6-12 jaar)

9 december

Op 9 december organiseert Suppord een leuke Crea Middag voor kinderen van 6 tot met 12 jaar. Tijdens de crea-club kun je heerlijk knutselen onder deskundige begeleiding van het Familiehuis.

Meer info

Kinderdisco (6-12 jaar)

11 december

Op 11 december organiseert Suppord Kinderdisco. Tijdens de kinderdisco draaien de dj's Yaro & Kristian de vetste liedjes en kun je verzoekjes aanvragen.

Meer info

Bloemschikken: thema Kerst

12 december

Tijdens deze kerstworkshop maak je een bloemstuk om alvast in de stemming te komen voor de naderende feestdagen.

Meer info

Workshop Visagie: avondmake-up

15 december

Kijk jij ook wel eens vol bewondering naar de dames op de rode loper en hun mooie make-up en zou je er ook wel zo uit willen zien als je een avondje uitgaat? Dan is deze workshop THE PLACE TO BE.

Meer info

Mannen met baarden

14 januari

Ingrid Hemelaar houdt een lezing over baarddragende mannen die geschiedenis hebben geschreven.

Meer info