Santa Run

15 december

Vanaf 13:30 tot 15:30

Locatie:
Papendrecht
De Meent


Organisator:
Rotary Papendrecht en AV Passaat


Prijs:
€ 7,50


Bezoek de website

Dan gaan we, verkleed als kerstmannen, een rondje lopen op de Meent. Echt een super gezellig opwarmertje voor de feestdagen, waar jong en oud aan meedoet. Na afloop van de tocht krijgt iedereen de herinneringsmedaille.

Programma:

13:30 – Verzamelen  op de Meent = Voorpret met DJ !!)

13:45 – Warming up

14:00 – Start

Om de Santarun uit te laten groeien tot een leuk evenement, zouden we het enorm op prijs stellen als verenigingen hun leden willen vragen om ook mee te doen op 15 december.

De pakken kunnen tot 7 december a.s. door uw vereniging collectief besteld worden bij Marcel Bouman via het volgende e-mailadres: marcel@onjobs.nl. Er zijn pakken voor kinderen en volwassen. De pakken voor uw vereniging kunnen op de dag van de Santarun op 15 december worden opgehaald in de tent van de organisatie.

Inschrijfgeld is € 7,50 en hiervoor krijgt iedere deelnemer een kerstmanpak, een medaille en een unieke ervaring zo tegen de Kerst. Ook steunt u hiermee het goede doel.

Doe mee met het begin van een geweldige traditie!

Goede doel

Doe mee: maak onze schoolpleinen in Papendrecht groener, leuker, leerzamer en mooier. Saaie tegels uit het schoolplein en groen er voor terug! Waarom? Kinderen gaan er meer van bewegen, er is dan meer te doen en op een groen schoolplein zijn minder ruzies. Ook is het goed voor het klimaat want er is meer groen en water kan beter weg de grond in. En dit zijn maar een paar van de voordelen. Kijk eens op www.kommeenaarbuitenallemaal.nl Daarom gaan we actie voeren om geld op te halen en onze schoolpleinen groener te maken!