Ondernemen in Papendrecht, hoe werkt dat?

23 maart

De gemeente Papendrecht helpt je graag als je vragen, problemen of klachten hebt wat betreft je bedrijf in Papendrecht. Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, de accountmanagers Bedrijven staan altijd voor je klaar. We stellen ze graag aan je voor.

Accountmanagers
Ninetta Lorenc is het aanspreekpunt voor de ZZP’ers en MKB’ers. Je kunt haar telefonisch bereiken op 06-40629472 of mailen naar n.lorenc@papendrecht.nl. 

Jan-Peter Hoste is de accountmanager voor de bedrijventerreinen en de grotere ondernemingen. Je kunt hem bereiken op 06-40580023 of mailen naar paj.hoste@papendrecht.nl.

Daarnaast is zowel Ninetta als Jan-Peter bereikbaar op LinkedIn; en ook via @ppdonderneemt. 

Ninetta en Jan-Peter brengen je graag in contact met de juiste personen en helpen je je zaken te regelen. Regelmatig gaan ze op bedrijfsbezoek, als ze weten waar behoefte aan is en waar kansen liggen voor de ondernemers. Soms gaat wethouder Pieter Paans dan ook mee. Hij is verantwoordelijk voor Financiën, Economie, Sport, Jeugd en Drechtsteden. Ninetta en Jan-Peter kennen binnen de gemeente de weg om je vraag snel en efficiënt te behandelen. Ze zijn op de hoogte van ontwikkelingen en regelgeving én onderhouden contacten met lokale en regionale ondernemersverenigingen en organisaties. Natuurlijk hebben ze niet altijd een kant-en-klare oplossing voor je problemen en knelpunten. Maar ze denken graag mee en zorgen dat je vraag bij de juiste collega terechtkomt of ze geven je een handige verwijzing.

Zakendoen met gemeente Papendrecht
Als je als lokale ondernemer zaken wilt doen met de gemeente, gelden hiervoor doorgaans aanbestedingsregels; zowel voor de gemeente als voor de ondernemers. Deze regels zijn vastgelegd in onder andere de Aanbestedingswet 2012, het Algemeen Reglement Werken 2016 en in de Gids Proportionaliteit. 

Op www.papendrecht.nl/ondernemers vind je de procedure, de actuele inkoopkalender en de opdrachten zonder aanbesteding. Bovendien staat daar informatie over vergunningen, huisvesting, parkeren en vervoer, financiën, duurzaam ondernemen, netwerken en ook over onderwijs en de arbeidsmarkt.

Zo is de gemeente Papendrecht een partner voor ondernemend Papendrecht.