Wat doen wij?

In Papendrecht zijn wekelijks fantastische evenementen en activiteiten te beleven voor jong en oud. Al deze activiteiten, evenementen en tips verzameld op deze website. Zo hoef je niets meer te missen. 

Samenwerking

Dit was precies de reden waarom wij het initiatief van Papendrecht Verrast zijn begonnen in samenwerking met de gemeente Papendrecht en ondernemers uit Papendrecht. Gezamenlijk willen wij met de inwoners uit Papendrecht en omgeving de activiteiten en evenementen beter bekend maken bij iedereen. Dit doen wij via deze website, de Papendrecht Verrast app, onze social media kanalen en 3 LED-schermen in Papendrecht.


      
 

Stichting Promotie Papendrecht

Achter Papendrecht Verrast zit Stichting Promotie Papendrecht. Een groep die bestaat uit ondernemers, marketeers en professionals die streven het initiatief met alle betrokken uit te werken. De organisatie van de stichting bestaat uit:

Robert Snel (voorzitter)
Peter Deege (penningmeester)
Daniëlle Matena (bestuurslid, algemene organisatie)
Caroline den Ouden-Huijgen (bestuurslid, chef design en vormgeving)
Sander Stevens (bestuurslid, hoofdredacteur Oud-Papendrecht)
Mariëlle Stolker (coördinator Papendrecht in Business)
Frans Spaanstra (hoofdredacteur website en tekstschrijver)


Help jij mee?

Wil jij meehelpen aan het initiatief van Papendrecht Verrast door een evenement aan te melden of om een tip door te geven of misschien wil je stage lopen? Neem dan contact op met info@papendrechtverrast.nl.


Lees hier de Privacy Verklaring van de Stichting Promotie Papendrecht voor o.a. onze website en app.

Lees hier het verslag van de Evenementen Inspiratie Avond!