Tijd speelt geen rol

De meeste klokken in Tijdloos staan stil. En zo hoort het ook als je je niet druk hoeft te maken over tijd.

En dat doe je zaterdagnacht ook niet. Want dan sta je in een vol Tijdloos tussen vrolijke, dansende mensen. 

Buiten
Rond middernacht komen de eerste jongeren uit Papendrecht en ver daarbuiten lopend of op de fiets aan bij Tapperij Tijdloos, die midden in een Papendrechtse woonwijk staat. Ze hebben hier misschien wel een week naar uitgekeken. Buiten bij de ingang heten twee aardige bewakers je welkom. Houd wél je ID bij de hand, anders laten ze je er niet door!   

Binnen
Binnen worden je ogen gelijk getrokken naar de grote, lichtgevende klok in het midden van de ruimte. De wanden hangen vol met mooie posters en foto’s. Maar die zijn door de uitgelaten feestvierders bijna niet te zien. Gemiddeld vinden 's zaterdags rond de 350 mensen hun weg naar Tijdloos. Voor de gezelligheid, om te dansen en om bekende nummers van onder andere Guus Meeuwis uit volle borst mee te zingen. 

Drankje
Wanneer je een drankje gaat halen aan de bar, lijkt het wel of heel Papendrecht bij elkaar is gekomen. Al die bekenden die je onderweg tegenkomt: oude klasgenoten, je buurmeisje, je sportvrienden, je collega’s. Bekenden met wie je graag in gesprek raakt. Het kan dan soms ook een tijdje duren eer je bij de bar aangekomen bent.

Themafeesten
Tijdloos organiseert op gezette tijden ook themafeesten, zoals een 80’s-90’s-00's-party en een foutekersttruienfeest. Ben je niet zo’n feestbeest? Dan zijn er genoeg andere activiteiten bij Tijdloos die je misschien wél leuk vindt, zoals een voetbalquiz, dart- en klaverjastoernooien, en nog veel meer.

Als het om 2 uur tijd is om naar huis te gaan, zou je wel verder willen feesten. Zo gezellig was het. Maar soms speelt tijd helaas wél een rol. Volgende week beter!

Alle tips UITagenda Meld je verhaal