Feesten bij Tapperij Tijdloos

Om half 1 ’s nachts op een zaterdagavond is het vrij rustig in Papendrecht. Behalve bij Tapperij Tijdloos.  

Daar staat heel het café vol met dansende mensen. Jong en oud komt hier van het weekend genieten. Op nummers van Guus Meeuwis zingt iedereen met volle borst mee, en iedereen showt zijn of haar dansmoves op een remix van de DJ. “Hier kan je lekker jezelf zijn”, aldus een bezoeker.

Rond 12 uur komt de jeugd van Papendrecht lopend of fietsend aan bij de tapperij. Buitenstanders zullen zich afvragen waarom er zo veel fietsen buiten staan, want de kroeg zit aardig verstopt.  Je wordt verwelkomd door twee aardige bewakers. Houd je ID bij de hand, want anders laten ze je er niet doorheen!   

Binnen worden je ogen gelijk getrokken naar de grote lichtgevende klok in het midden van de zaal. De wanden zijn volgehangen met posters en foto’s, maar die zijn op een zaterdagavond bijna niet te zien, door de mensenmenigte. 

Het is tijd om een drankje te halen bij het aardige personeel.  Ik loop met een wijntje de menigte in. Heel Papendrecht is hier bij elkaar gekomen, dus je komt  iedereen tegen. Je oude klasgenoten, je buurmeisje, je sportvrienden, en collega’s. Om 2 uur is het tijd om naar huis te gaan, maar niet getreurd volgende week staat iedereen er weer.

"Altijd veel gezelligheid, zelfs op de rustigere dagen."
Wat kan je verwachten?

Elke weekend zorgt Tijdloos voor een gezellige sfeer en een leuk feestje.  Daarnaast zijn er zo nu en dan themafeesten, zoals bijvoorbeeld een 80’s en 90’s party, of een foute kersttruien feest. Ben je niet zo’n feestbeest? Dan zijn er genoeg andere activiteiten bij Tijdloos: Een voetbalquiz, dart- en klaverjastoernooien, en nog veel meer.

Houd onze UITagenda in de gaten voor leuke feesten en activiteiten!

Alle tips UITagenda Meld je verhaal