UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

De vegetarische keuken

16 januari

In deze kookworkshop worden de ins-and-outs van verantwoord vegetarisch (en veganistisch koken) uit de doeken gedaan.

Meer info

Jim Bakkum Klein

18 januari

Jim Bakkum keert na dertien jaar solo terug in het theater met het persoonlijke programma Klein.

Meer info

Stilleven: van abstract tot realistisch

8 februari

In één dag maak je een schilderij van een stilleven. In een abstracte uitvoering of juist zo realistisch mogelijk.

Meer info

Patisserie

12 februari

Tijdens deze workshop, die wordt gegeven door Rowdy Muller, leer je een aantal heerlijke zoete Franse gebakjes maken, zoals madeleines, de éclairs, de tarte Tatin, crepe suzette en Mille-feuille.

Meer info

Grimeren

18 februari

Geniet jij ook zo van de geweldige grimewerken bij tv-programma’s, film en theaterproducties en heb je dit altijd al eens willen doen?

Meer info

Willem Bastiaan Tholen

20 februari

Lezing van Hoo Man Chan over de overzichtsexpositie van het werk van Willem Bastiaan Tholen in het Dordrechts Museum.

Meer info

Workshop Vlinder van wilgentenen

3 maart

Je gaat in deze workshop een leuke vlinder maken van mooie dunne, soepele wilgen. 

Meer info

Workshop Tapas

5 maart

Tapas zijn kleine Spaanse gerechtjes die bij uitstek geschikt zijn om voor vrienden en familie te maken tijdens een feestje. Maar hoe maak je ze precies en welke tapas zijn het allerlekkerst?

Meer info

Bloemen: thema Voorjaar

7 maart

Maak met groen, bolletjes, takken en voorjaarsbloemen een prachtig bloemstuk en haal daarmee de lente alvast in huis.

Meer info

Structuren oefenen

20 maart

Tijdens deze workshop oefen je hoe je structuur aan kunt brengen in een schilderij door het gebruik van gesso, zand, structuurpasta, paletmes en restmaterialen als ribkarton, kant enz.

Meer info

Bloemen: thema Pasen

4 april

Vrolijk je huis vast op voor de komende paasdagen met een mooi zelfgemaakt paasstuk.

Meer info

Workshop Roti

5 april

In deze workshop zal je op een eenvoudige manier de echte Surinaamse roti leren maken met verschillende soorten "toespijzen" zoals kipcurry, lamscurry, aardappelen en kousenband.

Meer info

Nienke Plas Van de Hak op de Tak

24 april

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater.

Meer info

Workshop Zomersalades

9 mei

Wat is het geheim van een lekkere salade? Hoe combineer je smaken zodat je echt iets spannends op tafel zet?

Meer info

De Thaise keuken

10 mei

De gevarieerde Thaise keuken bestaat uit een combinatie van pittig, zoet, zuur, zout en bitter.

Meer info