UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

Workshop Tuinvogel van wilgentenen

23 maart

Je gaat in deze workshop een leuke vogel maken van mooie dunne, soepele wilgen. Een vogel die op hoge poten in uw tuin staat of een kleiner formaat dat ergens gezellig tussen kan staan.

Meer info

Borrelplanken

25 maart

Je geeft een feestje en je wilt wat lekkere hapjes voor je gasten maken. Maar wat? In deze kookworkshop leer je de lekkerste borrelplanken samenstellen en leuke, originele hapjes te maken.

Meer info

Bloemschikken: thema Pasen

27 maart

Vrolijk uw huis vast op voor de komende paasdagen met een mooi zelfgemaakt paasstuk. Voorjaarsbloemen, takken, mos, groen en paasdecoraties worden in het bloemstuk verwerkt.

Meer info

Zaterdagmiddagconcert 256

27 maart

Musikalische Exequien Schütz door Ensemble Lyrico. Meer informatie volgt.

Meer info

Workshop Handreflex

30 maart

Je lichaam raakt regelmatig uit balans door invloeden van buitenaf, waardoor we blokkades ervaren. Met handreflexmassage behandel je de punten in je hand die hiermee rechtstreeks in verbinding staan.

Meer info

Aelbert Cuyp & Gainsborough - Constable - Turner

1 april

Hoo Man Chan houdt een lezing over Aelbert Cuyp.

Meer info

Workshop Smoothies maken

22 april

Je start met een korte introductie en uitleg over het maken van (groene) smoothies en sappen. Vervolgens ga je aan de slag met blenders en slowjuicer, en leer je lekkere combinaties te maken.

Meer info

Zaterdagmiddagconcert 257

8 mei

Christiaan Blom, blokfluit met basso continuo. Meer informatie volgt.

Meer info

Lezing over schilder Jacobus Vrel

20 mei

Hoo Man Chan geeft een lezing over de 17e eeuwse schilder Jacobus Vrel, over wiens werk in het Mauritshuis vanaf 20 mei 2021 een bijzondere tentoonstelling te zien is.

Meer info

3 gangen op de bbq

26 mei

Tijdens deze workshop leer je een maaltijd van drie gangen (voor-, hoofd- en nagerecht) op de barbecue bereiden. Verder zal er eveneens een aantal bijgerechten gemaakt worden.

Meer info

Workshop Natuurfotografie: Tiengemeten

29 mei

Tijdens deze praktijkdag 'fotografie' wandel je met de docent door het mooie natuurgebied van het Zuid-Hollandse eiland Tiengemeten. Dit eiland is in 2006 omgevormd van landbouwgrond naar natuur.

Meer info

Roti

30 mei

Roti is van oorsprong een Hindoestaans gerecht. Het is een erg geliefd gerecht onder de Surinaamse en Nederlandse bevolking. Er zijn natuurlijk verschillende soorten vullingen of 'toespijzen'.

Meer info