UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

Structuren aanbrengen in een schilderij

20 maart

Tijdens deze workshop oefen je hoe je structuur aan kunt brengen in een schilderij door het gebruik van gesso, zand, structuurpasta, paletmes en restmaterialen als ribkarton, kant enz.

Meer info

Spruijt & Opperman Heimweeën

20 maart

Carlie Spruijt en Eva Opperman maken briljant muzikaal cabaret. In 2018 verscheen hun debuutalbum Zij en Ik. Heimweeën is hun tweede avondvullende programma.

Meer info

Paaseieren van keramiek decoreren

21 maart

In deze workshop ga je paaseieren van keramiek decoreren. Veel kleuren glazuur en effectglazuren zijn aanwezig.

Meer info

Dutch Eagles Gold

21 maart

Na de prachtige plaat met Boudewijn de Groot zijn de Dutch Eagles terug met Gold. Goeie titel, want met het repertoire van The Eagles en hun tijdgenoten hebben de mannen natuurlijk goud in handen.

Meer info

Vrij badminton spelen bij PBC

25 maart

Lijkt badmintonnen je leuk en wil je graag een avondje spelen, dan is dit je kans. Op 25 maart is er vrij badminton spelen voor niet-leden.

Meer info

Holland Dance Talent On The Move

25 maart

Talent on the move is de twaalfde aflevering van een dansvoorstelling van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, de hotspot voor eigentijds dans.

Meer info

VOF De Kunst Het Bloed Kruipt

27 maart

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied ‘Suzanne’. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land!

Meer info

Bram van der Vlugt e.a. Enkele Reis

28 maart

Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in een must-see voor liefhebbers van Britse detectives.

Meer info

Ernst, Bobbie en de Rest Geklungel in de Jungle 13.30 uur

29 maart

Vanaf 4 jaar. 80 minuten met pauze.

Meer info

Ernst, Bobbie en de Rest Geklungel in de Jungle 16.00 uur

29 maart

Vanaf 4 jaar. 80 minuten met pauze.

Meer info

Tineke Schouten Highlights

1 april

Het kon niet uitblijven: Highlights móest op herhaling! Een theateravond gevuld met alleen het beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes.

Meer info

Jandino Asporaat e.a. Nieuw blijspel

2 april

Na het succes van de krankzinnige klucht Judeska in de TBS-kliniek kan een vervolg niet uitblijven: een splinternieuwe klucht met Judeska in de hoofdrol.

Meer info

Bloemen en Pasen

4 april

Vrolijk je huis vast op voor de komende paasdagen met een mooi zelfgemaakt paasstuk.

Meer info

Cor Bakker e.a. De Gouden Jaren II

5 april

Deel I was een weergaloze middag, dus we kijken uit naar het vervolg: De Gouden Jaren II, met het orkest van Cor Bakker en presentator Jacques Klöters. 

Meer info

Workshop Roti

5 april

In deze workshop zal je op een eenvoudige manier de echte Surinaamse roti leren maken met verschillende soorten "toespijzen" zoals kipcurry, lamscurry, aardappelen en kousenband.

Meer info