UITagenda Papendrecht

Filter in de verschillende categorieën

Workshop Tapas

5 maart

Tapas zijn kleine Spaanse gerechtjes die bij uitstek geschikt zijn om voor vrienden en familie te maken tijdens een feestje. Maar hoe maak je ze precies en welke tapas zijn het allerlekkerst?

Meer info

Maiden United Powerslave

5 maart

In de jaren 80 was er geen hardrockband succesvoller dan de Britse formatie Iron Maiden. Maiden UniteD laat die tijden herleven in Maiden UniteD Plays Powerslave.

Meer info

Arnout van den Bossche

6 maart

“Op de werkvloer moest ik meer komedie spelen dan op het podium”, zegt Vlaming Arnout van de Bossche. Al die ervaringen neemt hij mee in de nieuwe show Burn-out Voor Beginners.

Meer info

Bloemen en voorjaar

7 maart

Maak met groen, bolletjes, takken en voorjaarsbloemen een prachtig bloemstuk en haal daarmee de lente alvast in huis.

Meer info

Tanja Jess e.a. Mijn Man Begrijpt Mij Niet

7 maart

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? Het zijn zomaar wat vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen.

Meer info

Beets Meets Rosenberg Django Tribute

8 maart

Pianist Peter Beets en gitarist Stochelo Rosenberg ontmoetten elkaar voor het eerst in The North Sea Jazz Club. Er was meteen een muzikale ‘klik’, magische chemie tussen de twee virtuoze musici.

Meer info

Fred van Leer Leer van Fred LIVE

12 maart

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Deze voorstelling is uitverkocht. Helaas is de wachtlijst ook helemaal vol.

Meer info

Bootleg Sixties In Concert

13 maart

Een swingende ode aan de beste muziek van de jaren 60, met nummers van The Beatles, The Who, The Doors, The Beach Boys, The Rolling Stones, maar ook van Shocking Blue.

Meer info

Timon Krause Mindgames

14 maart

Magische momenten, die jij je leven lang blijft herinneren. Dat soort momenten zijn er volop in het programma Mindgames. Het is de nieuwste sensatie op het gebied van gedachten lezen.

Meer info

Diverse artiesten Dikkie Dik & Ik

15 maart

Miauw, miauw en oranje: het hele theater is van Dikkie Dik, want hij is jarig. Bijna alles is een plek om te spelen of te slapen. Vanaf 2 jaar. Voorstelling 40 minuten zonder pauze.

Meer info

Dikke dames, koddige koeien of kevers

15 maart

Vrolijke dikke dames, koddige koeien of kleurrijke keverbusjes. In drie uur tijd maak je je eigen schilderij.

Meer info

Crea Club (6-12 jaar)

18 maart

Op 18 maart organiseert Suppord een leuke Crea Middag voor kinderen van 6 tot met 12 jaar. Kom lekker knutselen, leuke dingen maken en creatief doen met waardeloos materiaal.

Meer info

Arijan van Bavel e.a. Heel Holland Lacht

18 maart

Het Theater van de Klucht heeft zijn pijlen gericht op Heel Holland Bakt. Van dit succesvolle bakprogramma blijft in deze voorstelling echter geen kruimel overeind staan.

Meer info

Workshopavond 'Bewust in rust'

19 maart

Wil jij leren ontspannen? Wil jij leren mediteren? Wil jij meer energie kunnen voelen en ervaren? Wil jij je bewust worden van hoe jouw “denken” werkt? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Meer info

Eten voor SamenLoop voor Hoop

19 maart

Team 14 Vrienden van RTV Papendrecht en Bistro Basic organiseren een heerlijk 3 gangendiner voor € 25,00 p.p., waarvan een deel ten goede komt van SamenLoop voor Hoop.

Meer info